top of page

- Jeg synes jeg håndterede det professionelt


Mikkel Haarup havde ikke heldet med sig i weekenden, hvor tekniske problemer, forhindrede danskeren i at få det med sig fra Argentina han havde håbet på - og fortjent. Han kørte dog et blændende andet heat - især når man kigger på hvad det var for en cykel han endte med at tørne ud på. Det fortæller han selv lidt mere om her, hvor han også lige sender et skud til alle jer der sad og heppede på ham.


Mikkel Haarup: "Det var en hård weekend. Jeg er virkelig ked af at skuffe så mange derhjemme. Alle dem der hepper på mig, betyder rigtig meget for mig, så det var ikke lige det her jeg gerne ville give dem. Jeg synes jeg håndterede situationen professionelt, og forsøgte bare at tage så mange point som muligt i andet heat. Cyklen var en standardcykel med original bagdæmper, så jeg skulle virkelig arbejde for sagen. Det var ikke hvad vi kom til Argentina for, men jeg synes min fart under omstændighederne viser, at vi er klar til at kæmpe om titlen. Jeg prøver at finde løsninger på problemerne, for det holder ikke i længden. Nu ser vi fremad."


Foto: Kawasaki

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page