top of page

JKN tilbage i MX1

Jakob Kjær Nielsen var godt kørende til dagens afdeling af Vinterturneringen, og det lover godt DM-sæsonen, hvor JKN vender tilbage til MX1-klassen, der tegner til at blive særdeles spændende! Vi har lige hørt Jakob til ambitionsniveauet - og træningsniveauet, ikke mindst.


Jakob Kjær Nielsen: Jeg skal i 2023 køre på en Honda 450 cc, igen for JØ Honda Racing. Hvilket jeg glæder mig til. Klassen bliver fyldt med nogle der kommer op fra MX2 og de garvede hurtige gutter bliver jo stadig, så det bliver et fedt topfelt i år. Jeg ved jeg kan være med i top 5 fartmæssigt, spørgsmålet er bare hvor længe jeg så kan holde tempoet, da jeg kører ligeså lidt som de sidste 2 år ..."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page