top of page

Jonas Stub godt i gang


Jonas Stub kom fornuftigt i gang med DM, da det danske mesterskab åbnede i Randers for en uge siden. Han kunne vende snuden hjem til Sjælland med en top 10-placering i bagagen, efter en dag hvor den unge kører føler der var byggesten til endnu mere i fremtiden.


Jonas Stub: "Jeg havde alt i alt en rigtig god dag, når man tænker hvor dårlig en forberedelse jeg havde op til - hvor det lige blev lidt presset med at få trænet optimalt, grunden meget skolearbejde, og den slags skal jo også passes. Jeg startede dagen ud med at kvale' som nummer 3 i min gruppe. I første heat fik jeg en god start som 3’er, men jeg bliver taget, så ligger 4'er i et stykke tid, men jeg ryger lige så stille ned som 8’er og slutter der. I 2. heat var jeg et forhjul fra at tage starten, men jeg ligger 2'er stort set halvdelen af heatet. Jeg blev lidt træt og lavede lidt fejl, så jeg sluttede som 8’er igen. I superheatet fik jeg en god start som 8’er mod 450'erne, og der endte jeg som 12'er i min klasse. Så samlet 8’er på dagen, hvilket jeg super tilfreds med. Men det var fedt at vise jeg havde farten til at kunne ligge i top 3. Så alt i alt en rigtig god dag."


Foto: Elisabeth Juulsgaard / BJ Photo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page