top of page

- Kører forbi nogle på næsten hver omgang


Nikolaj Skovgaard havde en rigtig god afdeling af ADAC MX Masters i Dreetz, hvor han viste klare tegn på fremskridt på 450'eren, og der kom point med hjem i to ud af de tre heat. Det er noget der lover godt for fremtiden, og vi fik lige Nikolaj til at tale os igennem sin weekend i Tyskland, og sætte et par ord på sin sæson generelt.


Nikolaj Skovgaard: "Det var en lang og hård weekend i det dybe sand. Mit mål var at få point med hjem, da jeg havde ligget lige på grænsen til pointene i Tensfeld. Jeg kører til bommen som 26'er, og slutter første heat som nummer 21. Så jeg var lidt skuffet og jeg følte jeg havde mere at give. I andet heat søndag, kommer jeg okay fra start, og ligger 21'er i lang tid. Men jeg blev ved at holde mit flow, og kunne derfor tage et par stykker til sidst i heatet, hvilket gav en 18. plads. Til tredje og sidste heat var jeg godt træt. Jeg får en ikke så god start som nummer 25, men jeg kører forbi nogle på næsten hver omgang, og slutter så som 17'er. Så jeg er virkelig glad for weekendens resultat! Jeg vil gerne takke mit nye team, KL Racing Team, for at hjælpe mig så hurtigt i sæsonstarten. Jeg er virkelig glad for deres opbakning, og for den udvikling vi har været igennem sammen. Fra at starte med slet ikke at kunne kvale' ind til ADAC, til nu at kæmpe om point. Stor tak til Kris og Karoline. Jeg glæder mig allerede til 2024!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page