top of page

- Kørte egentlig godt hele dagen


William Kleemann er kommet utrolig langt på en sæson, og er et levende bevis på, hvad VM kan gøre ved farten for en talentfuld gut. Fra skader og problemer med at kvale' ind til EM sidste år, til en der på ugentlig basis arbejder sig i pointene i VM-feltet, selv med 40 mand på bommen. Det har været en fornøjelse at følge med i, og i søndags var der så point på kontoen igen, da William kørte 4 styks hjem i et hårdt felt, på et godt andet heat. Vi fik en status fra ham om weekendens løjer.


William Kleemann: "Jeg synes det var en okay god weekend og at jeg havde et godt kvalheat, trods jeg havde rigtig svært ved humøret og banen i træningen og tidskvalen. Men jeg fik vendt det om i kvalheatet og endte på en 16. plads, hvilket var fedt. Om søndagen startede jeg noget bedre og kørte egentlig godt hele dagen, men jeg havde bare lidt tekniske problemer i første heat. Der røg en sten mellem bagbremsepedalen og koblingsdækslet, så jeg måtte holde stille på banen for at fjerne den. Men andet heat var godt. Jeg fik en bedre start og lavede et par overhalinger, og blev også selv overhalet, men jeg havde nogle virkelig fede kampe, og jeg endte så som 17'er, hvilket jeg er glad for. Nu er øjnene på finalen i den kommende weekend!"

Foto: Schmicker Racing / Sevenonepictures

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page