top of page

- Kørte slet ikke som mig selv


Danske Matti Jørgensen har allerede tage hul på pro-karrieren i USA, men i sidste uge var han alligevel tilbage på ranchen til sit sidste Loretta Lynn's som amatør - en uge der blev præget af regn og mudderræs. Og skønt det ikke lige gik hans vej, så fik han alligevel bevist hvad han kunne i ugens sidste heat. Her er en lille beretning fra ham, ovenpå strabadserne.


Matti Jørgensen: "Ja, jeg havde faktisk en dårlig uge til Lorettas for det meste. Det var ikke lige den uge jeg havde trænet til, og jeg kørte slet ikke som mig selv. Jeg lavede nogle dårlige starter og jeg fandt slet ikke noget flow derude. Og så fik jeg også smadret to baghjul i løbet af ugen, så jeg måtte tage et pitstop i det ene heat, og mistede en omgang. Men det sidste heat var mit bedste. Det var i Open Pro Sport, og der startede jeg også som cirka nummer 15, og kom så op og sluttede som 3'er på den sidste omgang. Så det var uden tvivl ugens højdepunkt."


Næste opgave for den talentfulde dansker bliver allerede i den kommende weekend, hvor den står på mere Pro Motocross på Unadilla!

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page