top of page

- Kørte som jeg ved jeg kan køre

Der findes fremskridt som måske drukner lidt i alt det andet, men som alligevel sker, og de fremskridt har Mads Vestergaard leveret i flere sæsoner efterhånden. Stødt og roligt er han blevet bedre, og der var igen mange positive ting at se, da tredje afdeling af DM rullede i søndags i Svebølle. Godt flow, konstante omgange, og fremgang igennem heatene. Det gav Mads en femteplads på dagen, hvor det hele bare lod til at klikke.


Mads Vestergaard: "Dagen starter ud med lidt vand, som giver en tung bane i tidskvalen, men jeg synes det passede mig godt nok. Jeg får sat en okay tid som nummer 13, hvilket er et godt udgangspunkt for mig. I 1. heat får jeg en okay start. Jeg får fulgt med kørerne foran og da jeg får vænnet mig lidt til banen, får jeg passeret et par stykker i løbet af heatet. Jeg slutter som 7'er og er godt tilfreds med heatet. I 2. heat får jeg igen en okay start. Jeg er ikke alt for hurtig til at komme om ved de forankørende. Dem som er længere fremme trækker et okay hul. Jeg får dog sat en god jagt ind til sidst i heatet, hvor jeg på de sidste 2 omgange får passeret 5. og 6. pladsen. Jeg slutter heatet af som nummer 5. Mega fedt heat, som jeg er hamrende godt tilfreds med! I Superheatet får jeg en fin start og kører som nummer 14 det meste af heatet, og jagter 13. pladsen helt til målstregen og slutter der. Jeg bliver 5'er af MX2'erne, igen meget tilfreds.


Samlet på dagen slutter jeg på en 5. plads, som jeg er mega glad for. I løbet af dagen får jeg mig kørt bedre og bedre, og jeg er super glad for mit andet heat, hvor jeg får klikket nogle super omgange af i slutningen, hvor jeg kan køre i mål som 5’er. Super dejligt at det hele bare gled og jeg kørte som jeg ved jeg kan køre."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page