top of page

Kaalund om guld, sølv og træner-fremtid - og med en konkurrence!


Kenneth Kaalund var millimeter fra endnu en DM-titel i år, og selvom han ikke var helt tilfreds, så venter nye eventyr i horisonten - både på og udenfor banen. Om hvad fremtiden bringer, fortæller han selv lidt mere om her, ligesom at der løftes lidt af sløret for hvordan prioriteringen bliver i fremtiden!


Kenneth Kaalund: "2021 forløb som det gjorde … Om jeg er tilfreds eller ej, så er sket sket, hvilket jeg måske engang langt ude i fremtiden accepterer. Jeg føler at jeg var bedst i 2021, men jeg lavede sæsonens største fejl, på sæsonens mest afgørende tidspunkt. I det mindste er jeg tilfreds med indsatsen - jeg kæmpede med næb og klør hele sæsonen, og især i sidste heat, hvor det skulle afgøres. Jeg er tilfreds med min indsats på og udenfor banen! Sølvmedaljen er jeg ikke tilfreds med ...


Men guldet det vinder jeg til februar, og måske ikke til Supercross Herning i Boxen, som jeg skal køre, men formentlig weekenden efter. Charlotte og jeg bliver nemlig forældre til en lille søn i februar måned 2022. Det er ikke prøvet før, men vi glæder os rigtig meget til at møde ham! Hvor meget tid, lyst og interesse der, for mit vedkommende, bliver til kørsel i 2022, vides ikke. Jeg vidste allerede inden 2021-sæsonstart, at det var sidste sæson med samme høje intensitet. Så nu er hele verden åben og vi er klar på hvad tiden bringer.


Nogle enkelte områder vedrørende 2022 er dog på plads: 1. Vi skal være forældre. 2. Vi skal have nogle Yamaha-crossere at køre på. 3. Mit trænerfirma, KK Academy, får vokseværk. Vedrørende KK Academy er arbejdet målrettet diverse 2022 samarbejdsaftaler. Af nuværende projekter kan jeg lige hurtigt nævne:


- Vinter Bootcamp - Herning Indoor / EasyMx - alle maskinstørrelser kan deltage - d. 5/12 kl. 9-13 - d. 19/12 kl. 9-13 - d. 21/12 kl. 17-20 - d. 29/12 kl. 9-13 - d. 16/1 kl. 9-13.

Uge 12, sæson-forberedelses-bootcamp - Max Land Mx Park i Norditalien, d. 21-25 marts - alle maskinstørrelser kan deltage - http://www.maxland.it/index.php/it/.

- Uge 28 sommerlejr er under udarbejdelse. Lokation: Region Sjælland - d. 11-15 juli - alle maskinstørrelser kan deltage

- Uge 29 sommerlejr hos Aalborg Motor Klub d. 18-21 juli - alle maskinstørrelser kan deltage

- Talent- og klubudvikling hos Aalborg Motorklub - deltagelseskrav → ALMK medlem.

- Yamaha bLU cRU træner - deltagelseskrav → tilmeld dig bLU cRU. (Bonusinfo - bLU cRU kører får 25% rabat ved KK Academy bootcamps og sommerlejre.)

- Gruppe Træningskoncept - Har du fast gruppe makkere (3-10 stk.), som du normalt træner med, så kontakt mig og jeg besøger jer 3-5x - mængderabat forekommer - alle maskinstørrelser kan deltage.


Tilmelding eller yderligere information vedrørende alle træningskoncepter og ovenstående projekter, kan allerede nu ske via email, kka444@hotmail.com.


Det var lidt om mine planer. Uanset hvad der sker, så vil jeg, Kenneth Kaalund, altid være at finde på motocrossbanerne og altid have en maskine, men jeg vil fremadrettet variere mellem køre- og trænerrollen. Og hvis jeg lige kan skyde en sidste ting ind, så husk da lige at slutte dig til KK Academy på Facebook! Der kan du deltage i en konkurrence, om flotte præmier fra Yamaha Skandinavien og EasyMX!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page