top of page

Kan du hjælpe Sara og Malou til MXoEN?

Årets Motocross of European Nations i spanske Talavera de la Reina er kun nogle uger væk, og Sara Andersen og Malou Jakobsen tror at Danmark har gode chancer. De to vil i hvert fald rigtig gerne forsvare de danske farver, men desværre skal de bruge økonomisk hjælp til turen og løbet. Så de har en bøn til alle der har mulighed/lyst til at hjælpe.


"Vi vil repræsentere Danmark ved EM for hold.


Vi har dog brug for jeres hjælp. DMU har grundet økonomiske problemer valgt ikke at sende nogen kørere til Spanien for at køre EM for hold.


Vi (Sara og Malou) mener at vi har gode muligheder for at komme på podiet, derfor vil vi meget gerne afsted for at repræsentere Danmark.


Vi søger derfor sponsorer som vil hjælpe os økonomisk med at komme til Spanien. Hvis du har lyst til at hjælpe, så kontakt os meget gerne, så vi kan vise de røde og hvide farver frem internationalt. Vi har lavet en Teambox på MobilePay med nummeret 1633LC. Hvis vi ikke får samlet nok ind, så får alle deres penge retur.“

Skriv til enten Sara eller Malou, hvis du har mulighed for at hjælpe. Eller skriv til os her på MX-Index, så sender vi dig videre.Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page