top of page

Kasper Dehnhardt på Fantic for Kaduuz Racing i 2022!


Unge Kasper Dehnhardt skifter i 2022 til Kaduuz Racing, hvor han skal forsøge at følge op på de strålende takter, han viste under DM i 2021. Kasper var ved flere lejligheder oppe og blande sig i top 5 i MX2-klassen, og han er klar til at gå efter endnu mere i år, ligesom han også har ambitioner om at prøve sig selv af internationalt.


Kasper kommer til at stille til start på den helt nye Fantic XXF250, med komplet grej og produkter fra Kaduuz MX Store, og alle parter ser frem imod 2022 med spænding.


Kasper Dehnhardt: ”Jeg glæder mig til 2022, og jeg er super glad for at slutte mig til Kaduuz Racing! Jeg kan næsten ikke vente med at vise hvad min Fantic kan, og til at sæsonen går i gang for alvor. 2021 gik okay, men jeg håber på endnu mere i år, ligesom at jeg har planer om at få erfaring internationalt. Det har jeg ikke gjort det så meget i før, så det ser jeg frem til. Jeg føler at Kaduuz Racing og hele det setup der er bag mig, giver mig de bedste betingelser, for at kunne fokusere på min kørsel og på at blive klar.”


Ronnie Stormly, teamchef: ”Vi er super glade for at Kasper slutter sig til teamet! Han er en spændende ung kører, der har vist at han har talentet og ikke mindst dedikationen, til at tage sine resultater til et endnu højere niveau. Han er en gut med den helt rette attitude, som bidrager positivt både på og udenfor banen, og så gør det da heller ikke noget, at han er en lokal mand, her hvor teamet nu engang har hjemme. En der er startet ude på den lokale bane, og nu har arbejdet sig hele vejen op i toppen af DM, igennem hårdt arbejde og vilje. Det er sådan noget der løfter ethvert team.”


PRM: Kaduuz Racing

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page