top of page

Ken Roczen melder klar til VM i supercross!Et af de største spørgsmål omkring den helt nye VM-serie i supercross, lader til at være opklaret. For som de forskellige teams er meldt ud, og der er meldt ud omkring store præmiepenge og en start i begyndelsen af oktober, samt at man har store armbevægelser, så har man manglet noget helt konkret.


Nemlig om serien havde potens nok til at lokke de helt store navne til. Og det har den. Det må være konklusionen ovenpå nyheden om, at Ken Roczen stiller til start i årets version af serien. Hvilket team K-Roc skal køres for, er endnu ikke blevet meldt ud, men alene tyngden af tyskerens tilstedeværelse i serien, kommer til at give den noget legitimitet.


Det her er en serie der vil være et ægte VM i supercross, og det skal blive spændende at se, hvem der skal udfordre Ken Roczen, når bommen falder senere på året, til den første sæson af serien nogensinde.


Som nævnt er det endnu ikke meldt ud hvem Roczen skal køre for, men han kommer til at køre for et af de officielt anerkendte teams - som altså ikke tæller HRC Honda. Interessant tilfælde, da Ken har kontraktudløb med Honda her efter denne sæson.


Den nye serie begynder for alvor at tage form! Vi glæder os til at høre hvilke steder serien besøger i år!


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page