top of page

Kevin Horgmo trives på Kawasakien


Norske Kevin Horgmo har fundet sin rette hylde hos F&H Kawasaki. På trods af et par uheldige styrt, så er han uden tvivl en af dem i VM-feltet, der har udviklet sig mest fra sidste år - måske den der har udviklet sig mest overhovedet. Tempoet har været der til podier i stort set alle GP'er i 2022 indtil videre, og vi spurgte ham derfor lidt ind til sæsonen så langt, hvad han føler er ændret til i år, og hvad der skal til for at han endelig napper det podie.


Kevin Horgmo: "Jeg synes de første afdelinger af VM er gået rigtig godt. Der har selvfølgelig været lidt styrt her og der, men overordnet set, så har farten været der hver eneste weekend. Jeg må bare se at holde den på hjulene og fortsætte som jeg har gjort, så skal det nok gå fint. Jeg tror forskellen på i år fra sidst jeg kørte VM i 2020, er nok en kombination af at jeg passer rigtig godt til Kawasakien, og så at jeg trives med cyklen og med teamet. Det at arbejde med Marc [De Reuver] har fungeret virkelig godt for mig, og jeg er blevet mere selvsikker på at det jeg gør er det rigtige.


Og hvad der skal til, for at jeg slutter på podiet? For min del handler det om en god start. Jeg har bevist at jeg kan køre mig op igennem feltet, men det er altid lettere at starte oppe foran. Så må jeg bare holde mig på to hjul og mindske mine fejl! Til GP'et i den kommende weekend i Letland håber jeg på at have det sjovt, føle mig godt tilpas på banen, at give noget gas, og få to solide heat!"


Foto: Kawasaki

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page