top of page

Kim Sørensen med blåt på væggene


Kim Sørensen har i en lang årrække været at finde på østrigsk maskineri, men når 2023 kommer, så er han tilbage på en japansk motorcykel. Dog ikke i en farve han har prøvet før. Her kommer han nemlig til at tørne ud på en Yamaha. Da vi snakkede med Kim tidligere på efteråret, lærte vi at han bestemt ikke er færdig med det der motocross, og derfor var det da også interessant, lige at høre hvordan den blå aftale kom i stand, og om planerne fortsat er uændrede.


Kim Sørensen: "Til sæsonen 2023 har jeg lavet en aftale med Bo fra MX Nord. Bo er en behagelig gut, og vi fandt hurtigt ud af en samarbejdsaftale. MX Nord er en nyopstartet crossbutik ved Aalborg, kun 40 minutters kørsel fra mig. Jeg vil gerne hjælpe ham godt igang med lidt “aktiv” markedsføring, og derfor blev denne her aftale hurtigt en realitet. Vi kommer også til at lave lidt træningsevents sammen, men mere om det senere. Planen er at jeg skal køre A-DM, lidt OB DM og måske ADAC MX Masters i Randers, nu må vi se. Måske også klubmesterskab i HAMK! Til slut, vil jeg gerne takke Mikael, MA Servicecenter og hele AMX Racing-teamet for 6 rigtig gode år. Racere hvor affjedring og motor opsætning altid har spillet max. Mikael er passioneret for sporten og har været en kæmpe hjælp for mig - tak! Nu glæder jeg mig til at komme ud og prøve min nye blå cykel, når forholdene forhåbentlig snart er til det."


Foto: MX Nord

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page