top of page

KL Racing Team klar til MXGP 2024!Det tegner til at blive en helt vanvittig spændende år i VM i 2024, for nu melder også et nystartet dansk team klar til at deltage i alle de europæiske afdelinger, med to danske kørere. Én i hver klasse!


KL Racing Team beretter:

"Så fik vi se sidste aftaler på plads og kan offentliggøre KL Racing Teams planer for 2024 sæsonen! KL Racing Team er etableret af Karoline og Kristoffer Larsen, som ejer virksomheden KL Svejseteknik A/S, som også er hovedsponsor for teamet. Teamet er derudover sponsoreret af Larsen Biler ApS, FTZ Autodele & Værktøj A/S, SOS Racing Parts ApS, Westside Racing ApS, Sodemann og Donjoy.  


KL Racing Team er et nystartet crossteam, som består af to kørere. Nikolaj Skovgaard i MX1-klassen og Oscar Brix i MX2-klassen. Det er to kørere som vi nøje har udvalgt, da det kun er planen at teamet skal bestå af to kørere. Nikolaj og Oscar er udvalgt da de er to kørere med kæmpe potentiale og store drømme. Derfor har vi valgt at give dem en chance for at udvikle sig videre sammen med os, som et team. Vores team er et team hvor vi alle hjælper hinanden med at få tingene til at fungere, både til træning og til løb. Så derfor vil både Oscars familie og Nikolajs familie også være en stor del af teamet. Samtidig har vi også glæden af at have Michael Hermansen og Helene Falkenberg med på teamet. 


Vi har i teamet besluttet os for at sæsonen 2024 primært skal bestå af løb i Europa. Det er planen at vi vil deltage i størstedelen af de europæiske afdelinger af MXGP, med Nikolaj i MXGP-klassen og Oscar i MX2-klassen, samt andre europæiske løb som kan passes ind i vores løbskalender. Måske der også bliver plads til et par DM afdelinger. Vi glæder os alle til spændende 2024 sæson, hvor vi glæder helt afsindingt til at komme ud og prøve os af, og forhåbentlig være med til at få både Nikolaj og Oscar til at vokse som kørere! Vi ved det bliver en ordentlig mundfuld, men vi går efter at arbejde os ind i det afdeling efter afdeling."

Nikolaj Skovgaard: "Det bliver det vildeste at få lov at være med ved VM, og det at få lov til at køre på de fede baner og ikke mindst det fedeste race. Målet bliver at få så mange VM-point med hjem og få nogle fede oplevelser. Jeg glæder mig til at komme i gang med sæson 2024!"


Oscar Brix: "Jeg glæder mig til at prøve kræfter med VM, men jeg ved også at det bliver hårdt, både fysisk og mentalt, for så mange udenlandske løb har jeg heller ikke kørt. Der er ikke tvivl om, at det bliver en stor oplevelse, og jeg er meget glad for at få denne mulighed. Målsætningen er, at jeg gør det bedste jeg kan, og jeg ved godt at det bliver hårdt, men det er en kæmpe oplevelse og mulighed for mig. Jeg takker KL Racing Team mange gange, for at give mig denne her mulighed."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page