top of page

Komplet startliste til Motocross of Nations!


At årets Motocross of Nations bliver et vanvittigt brag, er der SLET ingen tvivl om. Vi glæder os helt afsindigt - glæd jer i øvrigt til vores kommende Motocross Studiet Special om MXoN, der rammer discovery+ op til.


I dag puster Infront Moto Racing så yderligere til spændingen, ved at præsentere den officielle startliste til årets VM for hold på Red Bud i USA!


Og selvom vi godt kender mange af holdene, og favoritterne allerede har sat navn på deres team, så er det altid sjovt at se den komplette liste, der har nationer fra hele kloden til start.


Det væsentligste er faktisk at Team Puerto Rico - eller USA 2 - er udfaset, og i stedet er USA 2 nu udgjort af Team Guam - der ligesom Puerto Rico - er særligt amerikansk territorium, så en egentlig selvstændig stat, uden overhovedet at være det. De kommer i hvert fald med Benny Bloss, Josh Varize og Sean Lipanovich.


OG, så en skuffende konstatering, i at vi må undvære Tim Gajser, da Slovenien ikke sender et hold afsted. Så det helt direkte styrkeforhold mellem Europa og USA får vi altså ikke, når vi må undvære både Herlings og Gajser.


Samtidig vil mange nok studse over de sidste to teams på listen ... Det gjorde vi i hvert fald. Hvad grunden til at der skal være et Team FIM Latinamerika, eller et Team FIM Europe, og helt præcis hvad meningen er og om der er en dybere tanke bag, har vi ikke kunnet finde frem til. Det virker sært.


Hverken FIM eller Infront Moto Racing bør snart kunne afvise vores forsøg på at danne et Team Grønland. Vi siger det bare.


Anyway, her er den fulde startliste, til årets Motocross of Nations:


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page