Lang pause til Simon Mathiasen


Simon Mathiasen er en af dem der har gjort rigtig meget for at blive klar til årets DM, men desværre så var optakten til første DM i Hanherred langt fra den bedste. Simon pådrog sig nemlig en knæskade i ugen op til, hvorefter han alligevel kørte, og hentede en fornem plads som nummer 11. Nu er dommen over knæet så kommet, og den betyder desværre, at der går noget tid, inden vi får ham at se på banerne igen. Han fortæller selv lidt nærmere her.


Simon Mathiasen: "I ugen op til DM i Hanherred, var jeg på Korskroen for at træne en sidste gang inden ræset. Men desværre så blæste det virkelig meget og henover et hop bliver jeg taget af vinden, og det bliver lidt akavet i luften, så i det jeg lander har jeg ikke højre fod på fodhvileren, så den rammer jorden i stedet. Jeg væltede ikke engang, men kunne mærke at noget i knæet havde sagt farvel. Jeg stoppede med at køre og fik det tjekket dagen efter, men der mente de ikke rigtig de kunne se noget, da det var for hævet. Så jeg tænkte, at jeg bare slap med skrækken. Jeg fik tapet benet op og valgte at køre i Fjerritslev. Det var bestemt ikke optimalt at køre med knæet på den måde, men jeg kom derfra med en placering som nummer 11, så det var over al forventning. Ugen efter fik jeg så knæet MR-scannet, da det var rimelig kaput og i fredags fik jeg så at vide, at det forreste korsbånd var revet over, samt min menisk var beskadiget. Så jeg står nu til en operation, hvor jeg skal have nyt korsbånd, og så venter der ellers en lang pause og genoptræning efter det. Det er virkelig irriterende, men jeg kommer igen! Vi ses i 2022!"


Vi håber at Simon er hurtigt klar igen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder