top of page

Laura håber på hjemmebanefordel


Efter en skadespause, er Laura Raunkjær tilbage, og klar til at fortsætte i Dame-klassen, når DM rammer hendes hjemmebane i morgen. Vi fik derfor lige en snak med hende, om hvordan formen er, hvad hun håber på, og om der er fordele at hente ved hjemmebanen Hedeland.


Laura Raunkjær: "Min sæsonstart var virkelig god, men jeg ødelagde det hele da jeg brækkede min tommelfinger til Gåse-cup i Vordingborg. Med gipsen der røg af for 2 uger siden, har jeg prøvet at gøre mig så klar som man nu kan blive. Jeg går efter en top 5 på Hedeland. Jeg ved jeg bliver skuffet med et dårligere resultat, men jeg bliver nødt til at tage det som det kommer. Jeg kommer til at køre efter hvordan min hånd har det.

Jeg har jo kørt på Hedeland siden jeg startede. Så jeg kender mange gode linjer - nogle bedre end andre, men det kommer helt an på hvordan underlaget er. Jeg ser jo helst at banen er knastør, så der kan komme lidt hjemmebanefordel!"

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page