top of page

Laura på podiet i Sønderborg!


Laura Raunkjær havde en god EM-finale i Sønderborg, hvor det blev til en andenplads i 125-klassen. Vi fik derfor Laura til lige at gøre status på EM, der desværre blev ødelagt allerede tidligt, på grund af en skade.


Laura Raunkjær: "Da vi startede i Sønderborg var det næsten umuligt for mig at nå noget i den samlede stilling, da jeg ikke kørte de 2 første EM-afdelinger, pga. en brækket tommelfinger. Jeg gik efter at få den bedste afslutning på 125'eren, som nu var mulig. Lørdag til kvalifikationen prøvede jeg bare at vænne mig til de små huller, som 65 og 85 lavede. I kvalheatet afprøvede jeg lidt forskellige ting til heatene og kom i mål som 9'er.


I 1. heat er jeg godt med udover bommen, men mister lidt i første sving, men er dog med som 12'er. Først overhalede jeg Avrie Berry, lidt efter væltede både Tyra og Kimberley, og jeg kørte i mål som 9'er, og 2'er af 125'erne.

I 2. heat er jeg knap så godt med udover bommen, men hentede det i første sving. I andet sving bliver jeg fanget i kø og vælter. Jeg fandt en virkelig god rytme og et godt tempo. Efter et par omgange var jeg midt i feltet og havde kørt mig op som 3'er af 125’erne. Jeg sluttede som 10'er på dagen og 2'er af 125’erne. Det var en virkelig god dag, hvor jeg viste, hvor jeg hørte til. I EM samlet slutter jeg som nr. 4 af 125'erne."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page