top of page

Laura satser på EM


Laura Raunkjær fik både debut i VM for kvinder og fik sit første point i samme serie i 2020, og vi var derfor meget interesserede i at vide, om der venter mere VM for hende i år, og i det hele taget hvordan kalenderen kommer til at se ud. Samtidig er det også altid nærliggende at spørge til hvordan det går med at blive klar til sæsonen, i de tider vi har. Her er hvad Laura svarede.


Laura Raunkjær: "Mit fokus kommer til at ligge på dame-EM, og alt efter hvordan min kalender ser ud - og om vi kan skaffe midler til det - vil jeg måske være at finde til 1 eller 2 afdelinger af VM. Henover vinteren har jeg haft Leon Nyvang inde over min fysiske træning, og sammen har vi fået lavet et træningsprogram. Så min fysiske form er på plads og jeg har holdt min teknik ved lige ved at cykle mountainbike. De sidste par weekender har jeg været i Jylland og træne, da jeg virkelig føler jeg mangler timer på crosseren. Jeg tvivler lidt på at det hele starter op i april og tror derfor godt jeg kan nå at indhente de timer jeg mangler i min forberedelse, men udover det, så glæder jeg mig også, selvom det måske er mit sidste år hvor jeg kan opnå min ambition om at komme på et samlet podie i dame-EM 125-klassen."


Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page