top of page

- Lidt op og ned

Philip Jürgensen kørte en god sidste afdeling af B-DM i MX2-klassen, hvor det blev til en sejr i Aalborg, og en sølvmedalje i mesterskabet. Efter at have siddet ude et år med en slem rygskade, er sølvet et godt billede på at Philip er tilbage i fuldt vigør igen. Vi fik en snak med ham om sæsonen og 2023!


Philip Jürgensen: "Min sæson har været lidt op og ned. I DM lagde jeg ud med at lave et par gode top 3 placeringer, derefter døjede jeg lidt med nogle dårlige starter samt en defekt bremse til andensidste afdeling. Da vi kom til finalen lå jeg samlet 3’er, men efter finalen i Aalborg, som gik over al forventning med en samlet 1. plads på dagen, blev det til en samlet 2. plads i DM, hvilket jeg er godt tilfreds med.


Næste år ser jeg frem til at komme op og køre i A-klassen, og forhåbentlig lære en hel del. Planen til næste år er at køre med til alle afdelinger af A-DM. Da det er mit første år i A, er målet bare at gøre mit bedste og se, hvad det rækker til."


Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page