top of page

- Lidt op og ned


Magnus Gregersen har haft en svingende sæson, men der er ingen tvivl om, at han tempomæssigt har været godt kørende, og vist sit store talent i glimt. Og hans sæson blev da også kronet med et dansk mesterskab i B-MX2 her i weekenden. Vi fik et par ord fra ham om hvordan han har oplevet sin sæson.


Magnus Gregersen: "Sæsonen har været lidt op og ned. Jeg startede sæsonen med at skifte cykel, og det har jeg været glad for. Så fik jeg en tarmsygdom, som jeg døjede med et par måneder, og som kostede mig lidt. Desuden slog jeg ryggen i sommer til Zwartecross i Holland, som har været en skade jeg har døjet lidt med her sidst på sæsonen også. Jeg har heller ikke fået kørt helt så meget i udlandet som jeg gerne ville, på grund af sammenfald med løb herhjemme. Jeg synes dog jeg har haft nogle gode resultater hist og her, men jeg er virkelig glad for at slutte sæsonen af med en DM-titel. Til sidst vil jeg derfor gerne lige takke min familie og MA Service Center for al hjælpen igennem sæsonen."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page