top of page

- Lidt som om at tingene ikke vil lykkes ...


Malou Jakobsen havde igen masser af fart, da VM for kvinder gæstede Riola Sardo i den forgangne weekend, men igen fik den danske stjernefrø ikke meget ud af sine anstrengelser. Vi fik lige en snak med hende om hvordan tingene gik for sig på Sardinien.


Malou Jakobsen: "Det er lidt som om at tingene omkring mig ikke rigtig vil lykkes lige nu. Små fejl og uheldige episoder koster dyrt. Jeg havde virkelig set frem til at vi skulle køre på Riolas strandsand-bane i skønne omgivelser, og ikke mindst få muligheden for at forsvare min samlede placering som nummer 7 i VM. Men et startstyrt i første heat og af sted som den anden sidste, gjorde ikke tingene nemme for mig lørdag. Selvom jeg følte mig godt tilpas på banen efterfølgende, så brugte jeg energi - igen igen - på at køre op igennem feltet og afsluttede dagen med 13. plads. Søndag skulle dog vise sig at blive endnu en træls dag. Jeg startede ellers godt ud, kom okay med fra start, men et styrt allerede på 3. omgang kostede mig dyrt. Jeg var ellers hurtigt oppe igen, men jeg måtte udgå da mit startkabel var knækket ved styrtet. Frustreret måtte jeg stå på sidelinjen og se løbet blive afsluttet. På trods af at jeg ikke gennemførte sidste heat, holder jeg stadigvæk fast i min top 10-placering i VM, men jeg må tilstå at jeg er mega skuffet. Jeg har ikke mistet håbet og troen på at jeg kan, og jeg er klar til kamp igen om et par uger i Spanien. Forhåbentlig med lidt mere held."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page