top of page

Line Dam om DM-sølv

Line Dam sluttede kvindernes DM af med en sølvmedalje i går i Slagelse, og efter en sæson hvor hun har skruet ned for egen træning, og op for sin træning af andre, må det siges at være godkendt. Her er hvad hun selv siger om dagen i går og sæsonen.


Line Dam: "Jeg sluttede DM-sæsonen af med endnu en sølvmedalje. Der er ingen tvivl om at Sara har været hurtigere hele sæsonen, hvilket hun også helst skulle være. Jeg har fjernet mit fokus en del på træningen både på og af crosseren, og dermed ikke fået kørt så meget. Der bliver arbejdet en del både ved JJmotorcykler og hos DMU. At jeg stadig kan være en del af de bedste i Danmark, synes jeg bare er mega fedt. Jeg glæder mig til at køre cross hver gang jeg skal ud og køre. Der er ikke så mange dårlige og negative dage mere. Nogle gange drømmer jeg godt nok om at køre EM og VM igen, men så snart jeg kommer ud og køre 20 minutters heat, så forsvinder drømmen heldigvis igen. Tusinde tak til alle mine sponsorer som støtter mig, uanset om mine drømme er store eller små."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page