top of page

Lucas Bruhn ser frem til 250-klassen!


Lucas Bruhn har vist rigtig god fart i 125-klassen i år, og selvom et par skader har ødelagt hans muligheder i de samlede mesterskaber, så er han ved godt mod, inden 250-klassen venter til næste år. Vi fik en snak med den unge mand om hans sæson, og om hvad der venter til næste år!


Lucas Bruhn: "Det har været en god sæson, desværre med et par skader, der har gjort det svært med de rigtig gode resultater samlet i diverse serier, som jeg havde håbet inden sæsonstart. Men jeg har leveret nogle gode resultater på individuelle dage, og trods skader, havde jeg god fart gennem sæsonen. Nu ser jeg frem til en vinter med en masse god træning, så jeg er klar til den nye sæson på mine nye cykler. Jeg skal i 2023 køre KTM, igen for tyske Becker Racing, og planen er at jeg tørner ud i ADAC Youngster-klassen, og så A-klassen herhjemme. Jeg har haft rigtig god fart på 125’erne og håber på at kunne tage det med op på den større cykel. Jeg er pt. i super god form, så jeg ser frem til en sæson næste år, hvor jeg kan lære en masse ting og få erfaring på 250’eren. Jeg glæder mig i hvert fald til det. Jeg har ikke kørt ordentligt på en 250'er endnu, men jeg håber at jeg hurtigt finder mig tilpas på den!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page