top of page

Månedens tip - Mathias Gryning


MX-Index er selvfølgelig i forvejen din børs for motocrossnyheder og røverhistorier, men vi vil gerne hjælpe i alle aspekter af verdens bedste sport. Derfor har vi givet pennen til MX-Index' nyeste skribent, Mathias Gryning og hans Motoconcept334 træningskoncept, for at bringe lidt tips og tricks til alle håbefulde og gasgale crosshoveder derude. Mathias kommer hver måned med et par tips til hvordan du forbedrer dig på cyklen, og ting du kan træne, når du er ude på banen.


I denne måned snakker vi om hvordan du tackler din off season!


Mathias Gryning: "1: Slap af og nyd pausen. Mange har en tendens til at fokusere på at køre så meget som muligt i november/december. Men hvorfor? Sæsonen starter først op med løb i april, så tag det roligt og nyd pausen, du skal nok nå det!


2: Det er sundt at savne din crosser. At savne sporten giver dig kun endnu mere motivation til at arbejde hårdere og have mere fokus på at få gjort tingene ordenligt. Tag derfor en god pause, uden at køre hver weekend i din off season. Hold din træning lidt ved lige, så du ikke starter fra scratch, men lad crosseren være noget tid.


3: Start ikke for tidligt. Lidt som de to andre, så lad vær med at start for tidligt op på hele showet igen. Mange starter for tidligt op med at træne på fuld fart. Start hellere stille op, så du ikke peaker for tidligt og brænder ud inden sommer! Motivation og glæde er i grove træk lige så stor en del af vejen til succes, som hårdt arbejde er!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page