top of page

- Måske jeg bare skal holde mig til A-DM! - Kaduuz Racing


Rasmus Johansen havde en fornem dag i Randers, til tredje afdeling af DM i søndags. En femteplads i MX1-klassen blev det til - 3'er af danskerne - og det betyder samtidig at han holder sig til i top 5 i den samlede stilling. Masser af positive ting at tage med, og vi fik ham lige til at sætte et par ord på dagen i Randers. (Og på hans OB-debut i Hedeland weekenden før, der gik alt andet end efter planen.)


Rasmus Johansen: "I tidskvalen i Randers, følte jeg mig egentlig godt tilpas på banen, men jeg fik bare ikke en omgang hvor det hele kørte fejlfrit, så jeg fik lavet nogle småfejl. Men jeg endte som 8'er så det var fint nok.

I første heat, kommer jeg rimeligt afsted over bommen, men der var en som ikke kunne finde bremserne, så vi var nogle stykker der kørte lidt sammen. Så jeg kommer nok fra startsvinget som en 13-14 stykker. Jeg får kørt mig rimeligt op, og kommer op som 6'er. Men kræfterne slap op, så jeg måtte give en plads på andensidste omgang. Så jeg ender som 7'er. I andet heat får jeg en bedre start, og ligger og kæmper lidt med et par stykker. Jeg får kørt mig op som 5'er, inden en af dem foran får problemer, så jeg kommer op som 4'er. Det var dog den samme historie som i første heat; banen var hård ved mig og jeg måtte lade en komme forbi til sidst igen, så jeg ender som 5'er i heatet, og samlet 5’er på dagen. Så jeg er helt okay tilfreds, men bare træls jeg måtte slippe en forbi til sidst i heatene. Så jeg må se om jeg kan finde løbeskoene!


Weekenden før prøvede jeg så kræfter med oldboys på Hedeland ... Det var langt fra en succes. Det var en dag med uheld og dårlige beslutninger, så det kan være jeg bare skal holde mig til A-DM i fremtiden! Lad os lade det hvile ved det!"


Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page