top of page

Mads Fredsøe godt kørende i Bielstein


At Mads Fredsøe har genfundet crossglæden på sin 125'er, er der ingen tvivl om. Den tidligere EM-medaljetager er bare blevet bedre og bedre igennem sæsonen, og i weekenden var turen så kommet til en afdeling af ADAC MX Masters, på skovbanen i Bielstein. Her blev det til en samlet femteplads i 125-klassen for Mads, der igen tonsede sig ind iblandt nogle af de største talenter i Europa.


Mads Fredsøe: "Det var en god weekend i det tyske. Det var virkelig fedt at være tilbage, og godt at tørne ud for Becker Racing. I første heat kom jeg fra start som 7'er, og havde egentlig et fedt heat, med nogle gode kampe. Jeg endte som 5'er. I andet heat fik jeg desværre ikke den bedste start, og jeg havde svært ved at finde flow. Så jeg kom op på tiendepladsen, hvor jeg sluttede. I tredje og sidste heat, kom jeg fra start som 10'er, men fik kørt mig op som 5'er. Igen med en masse gode kampe, og jeg endte heatet som 6'er. Det gav en samlet femteplads over weekenden, så det var jeg egentlig fint tilfreds med."Foto: Steve Bauerschmidt

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page