top of page

Mads Fredsøe med god weekend i Tyskland

Mads Fredsøe havde en fornem weekend i Tyskland, hvor det blev til en andenplads og podie i 125-klassen. Vi fik derfor lige et par ord fra ham om et par gode dage i Mölln.


Mads Fredsøe: "Fed weekend til ADAC MX Masters i Mölln! Jeg starter ud med en god tid i kvalen, som for mig til bom som nummer 3. I første heat for jeg egenlig en okay start - jeg tror jeg er omkring 5'er første omgang. Jeg havde gode fights og sluttede 3'er. I andet heat får jeg en knap så god start - tror jeg omkring 9'er, men jeg får lavet nogle gode overhalinger de første par omgange. Jeg kommer op på omkring top 5, men jeg får lavet et dumt styrt, der sætter mig tilbage til 6-7. pladsen. Jeg får mig kørt op som 4'er lige efter 3'eren. Jeg blev så samlet 2'er, fordi 1'eren overhalede ved samaritflag og blev sat nogle placeringer tilbage, og endte på 3. pladsen. Så fed og positiv weekend alt i alt."


Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

Komentarze


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page