top of page

Mads Rasmussen tilbage OG klar til Herning Supercross!


Efter en lille pause, er Mads Rasmussen klar til at vende tilbage i 2024, denne gang på en Yamaha 450! For det første som teamtræner for MX-Life, men der kommer også til at være løb for Mads selv på programmet - ikke mindst en nært forestående debut til Herning Supercross i starten af februar!


Mads Rasmussen: "I 2024 skal jeg fungere som teamtræner i MX-Life. MX-Life er en butik som ønsker at skabe et miljø, hvor vi kan hjælpe hinanden på tværs niveauer og alder. Oooog lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte butikken. Mit primære fokus bliver i 2024 på at lære fra mig, derfor ser jeg i løbet af sæsonen hvilke løb jeg kommer til. Dermed ikke sagt jeg ikke kommer til at give den en skalle, da første opgave på min egen kalender er den første weekend i februar til Supercross Herning 2024. Et løb og event jeg altid har drømt om at deltage i, som nu er blevet en mulighed. Der skal lyde en kæmpe tak til MA-service, for at være behjælpelig med at få sat cyklen rigtigt op, både til supercross og den efterfølgende udendørssæson. Der skal også lyde en kæmpe tak til MX-Life for at gøre det hele muligt."


Som nævnt er Mads også bekræftet på den officielle startliste til Herning Supercross, og det er noget han ser frem til at være en del af.


Mads Rasmussen: "Supercross i Jyske Bank Boxen er et event i særklasse. Jeg glæder mig meget til at være med for første gang. Det kræver teknik og snilde at være med, fordi supercrossbanerne er så komprimerede og fede som de er. Det har for mig altid været en drengedrøm at køre Supercross i Herning, så det bliver helt vildt fedt, og der skal slet ikke være nogen tvivl om, at jeg vil gøre mit allerbedste!”

Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page