top of page

Mads Vendelbo med mod på mere!


En af dem der strålede i den korte A-sæson vi nåede at have, var Mads Vendelbo. Han styrede sin 2-takter sikkert igennem de to afdelinger det blev til, og til slut stod han tilbage med femtepladsen i MX2-klassen. Vi fik derfor en status fra ham, hvor han brød sæsonen ned for os, og så snakkede han også om hvad der skal ske til næste år - og det er ikke dårligt nyt, hvis du holder af danskere i de internationale klasser!


Mads Vendelbo: "Sæsonen 2020 var meget speciel, med kun to afdelinger af DM, som alle konkurrenterne jo også har fortalt. Men alligevel en god en, med hensyn til det samlede resultat til A-DM i MX2. Min crosser kom lidt sent hen i foråret, men i og med at Covid-19 kom, fik jeg kørt lidt timer herhjemme i Danmark, på nogle privatbaner, da crossbanerne lukkede. Det var svært at holde motivationen oppe til den hårde træning, da man ingenting vidste om, hvornår der ville blive kørt ræs igen. Men klar var jeg, da vi ramte midt-august og den 30 graders varme i Korskro! 2-smokeren formåede at komme både 2’er og 1’er fra start, og dertil være med i nogle fede kampe. Det var fedt at ræse igen mod knejterne'! Anden og desværre sidste afdeling var på Mors. En 5. og 7. plads blev det til. Det gav mig en samlet 5. plads med 136 point.

Efter sæsonen har jeg ikke fået kørt så meget, da der har været travlt med arbejde. Nu står den på svendeprøve som VVS & blikkenslager her i december, og så begynder forberedelserne til sæson 2021.


Og så skal jeg selvfølgelig ud og takke mine fantastiske sponsorer for, at de har bakket mig op. Specielt deres overskud til det, i denne Corona-tid. Det er jo netop dem som har været hårdest ramt.


I 2021 fortsætter jeg samarbejdet med WestcoastMX på en KTM 250 2-takt i MX2, hvilket jeg er rigtig glad for. Henrik gør et rigtig godt stykke arbejde og er altid klar med hjælp! Forberedelserne bliver hen ad det samme som i år, nu er det bare spændende hvornår vi får en løbskalender at se. Jeg håber på at kunne komme på en forårstur i udlandet til noget træning. Men nu må vi se, hvordan situationen ser ud, når vi nærmer os. Min målsætning er en top 5 til A-DM i 2021, men jeg vil rigtig gerne op i top 3. Derudover, håber jeg at kunne komme til at køre en eller flere afdelinger af EM i 250 2takts-klassen. Vi ses i 2021!"

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page