top of page

Magnus Gregersen har målsætningen på plads


Sidste års danske mester i 125cc, har gjort sig forarbejde til sæson 2022. Og Magnus Gregersen har målsætningen på plads, hvilket han selv fortæller lidt mere om herunder.


Magnus Gregersen: "I år skal jeg igen køre på Gasgas, hvor jeg har fået hjælp fra Gasgas Scandinavia. Jeg skal køre dansk mesterskab, og svensk mesterskab, og selvfølgelig ADAC MX Masters. Sidst på sæson skal jeg måske køre en enkelt, eller 2, afdelinger af EM. For at blive klar til sæsonen, har jeg trænet fysisk med løbetræning, cykling og hjemmetræning, og så har jeg lige været 15 dage i Spanien og kørt noget cross - og jeg flyver derned i løbet af næste weekend igen. En målsætning skulle være en samlet top 3 til dansk mesterskab, og jeg håber på nogle top 5 til ADAC, ellers samlet top 10, og svensk er nok top 5! Jeg glæder mig! Der skal lyde en stor tak til alle der støtter mig i år!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page