top of page

Magnus Gregersen med en god weekend i Tensfeld!


Anden afdeling af ADAC MX Masters i Tensfeld i den forgangne weekend, endte med at være god for danskerne, og en af dem der endte med at gøre en god figur, var unge Magnus Gregersen i 125-klassen. Derfor stak Magnus lige hovedet indenfor her på MX-Index, for at tale os igennem hvordan det gik i det tyske.


Magnus Gregersen: "Det gik mega godt i Tensfeld! Jeg havde en mega fed weekend i Tyskland til anden afdeling af ADAC MX Masters, der startede med at jeg kvalificerede mig som nummer 5. I første heat kommer jeg som nummer 5 fra start, og hænger godt ved dem der ligger oppe foran. Der er så nogle der laver en fejl, så jeg kommer op som 3'er, og der bliver jeg indtil målstregen. I andet heat lå jeg 5'er, indtil vi får rødt flag efter ti minutter, og jeg så efterfølgende bliver disket for en dum fejl jeg laver. I tredje heat kommer jeg afsted som nummer 4, og jeg hænger godt på 3'eren. Jeg kommer også forbi ham, og slutter dagen som nummer 6. Jeg havde håbet på top 10 inden, så jeg er rigtig godt tilfreds."


Foto: Niels Ooms

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page