top of page

Magnus Smith glæder sig til ADAC SX


Magnus Smith var virkelig imponerende til årets Herning Supercross i februar, og nu er han så klar til endnu mere indendørs-action på 250'eren! Det sker når den tyske serie i supercross sparkes i gang i morgen i Stuttgart! Magnus har fået trænet en del supercross på det seneste, og vi spurgte ham derfor ind til hvordan forventningerne er, her lige inden det går løs.


Magnus Smith: "Jeg har fået trænet en del supercross op til det her race faktisk. Jeg har været på fire forskellige baner for at træne - to i Tyskland og to i Italien. Jeg glæder mig til at komme i gang med weekenden, og se hvordan det kommer til at gå. Jeg har ikke rigtig nogen forventninger, da det er det første ADAC SX på 250'eren. Men derfor håber jeg selvfølgelig på at kunne gøre det godt og vise mig frem fra min bedste side. Egentlig skal jeg bare ud og fyre den af, og have det sjovt!"


Du kan se ADAC SX Cup live fra Stuttgart i morgen og lørdag. Se hvordan her: https://www.mx-index.com/single-post/livestream-til-adac-supercross-stuttgart

留言


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page