top of page

Magnus Smith godt kørende i Daytona!


Det traditionsrige Ricky Carmichael Amateur Supercross i Daytona, der efterfølger AMA Supercross-afdelingen samme sted, havde i år dansk islæt. Nemlig i form af Magnus Smith, der bød flere af morgendagens helt store håb på den anden side af Atlanten, op til dans! Det fortæller Magnus selv lidt mere om her!


Magnus Smith: "Jeg havde en fed weekend i Daytona. Lørdag så jeg pro ræs, og søndag og mandag kørte jeg. De lavede banen meget om fra om lørdagen til vi skulle køre, da det kun er et amatør-løb, men den var rigtig sjov.

Søndag kørte vi træning og kval, og mandag var der main events. Jeg kørte i 3 klasser. Collegeboy. 250 All star og Open A.


I kvalheatet i Collegeboy får jeg en lidt skidt start, men jeg kørte vildt godt og endte som 5'er. I 250 All star får jeg en bedre start og kørte igen godt, og endte som 3'er. I Open A kvalheatet, fik jeg en okay start og kørte godt og endte som 3'er igen - den klasse var bare delt op i to, så skulle til bom som 6'er, hvilket stadig var fint.


Mandagens main events. I Collegeboy fik jeg en god start som 4'er, fik overhalet et par stykker de første par sving, og skulle til at overhale 1’eren, men jeg lavede en fejl og røg lige en tur i jorden. Jeg kom op igen og var sidst, men kørte godt og kom tilbage til sjettepladsen.


I 250 All star fik jeg en start midt i feltet ca, men jeg fik overhalet et par stykker og kørte et stærkt heat, og endte som 5'er, hvilket jeg er okay tilfreds med.


I Open A fik jeg en nogenlunde start og kørte igen et stærkt heat. Min kørsel har været god hele weekenden og jeg endte som 5'er i det sidste heat. Så jeg forlader Daytona glad og uden skader, og er nu på vej til Texas for at køre to andre ræs!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page