top of page

Malou imponerede i Vissefjärda


Sidste afdeling af det svenske mesterskab i den forgangne weekend, havde heldigvis sin del af dansk islæt. Ikke mindst i dameklassen, hvor danskerne sad tungt på begivenhederne hele weekenden. Ikke mindst i form af unge Malou Jakobsen, der leverede noget af karriererens bedste, da hun både tog sig af den samlede sejr, og altså derved også erobrede den samlede tredjeplads i mesterskabet. Vi fik en status fra hende efter præstationen.


Malou Jakobsen: "I weekenden var jeg til finalen af Svensk Mesterskab i Vissefjärda, som også var mit sidste løb på 150cc. Jeg kørt 150cc i Sverige i år, da jeg ikke var gammel nok til 250cc. Og det gik jo i stor stil over al forventning! Jeg kom til løbet som 3'er i mesterskabet og satsede på 2 tredjepladser i heatene. Jeg havde aldrig kørt på banen før og vi valgte alligevel som de eneste at køre med sandsæk, selvom banen var hård nogle steder - Starten var beton. I første heat falder bommen, og jeg kommer godt ud over og bliver helt overrasket, da jeg tager holeshot på en lidt sandet start på en 150cc imod 250'erne. Jeg fører heatet og vinder også, hvilket var en total overraskelse. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne vinde et svensk heat. Men alt kan ske!


I andet heat tager jeg holeshot igen. Jeg laver dog nogle fejl de første omgange, da banen var ved at være godt smadret. Sara og Sandra røg forbi og jeg lå 3'er hele heatet, men jeg var virkelig presset fra femte omgang og til slut af en 250'er. Jeg holdt dog pladsen, men jeg var også helt smadret bagefter. Da jeg kommer ind får jeg at vide jeg har vundet, og det var virkelig vildt. Jeg vidste slet ikke jeg kunne vinde ved at have en førsteplads og en tredjeplads. Det føltes helt mærkeligt, men også vildt fedt. Normalt er jeg meget afmålt omkring mine præstationer, men lige der var jeg virkelig stolt. Weekenden gav mig en masse selvtillid og jeg har lært en masse!"


Foto: S&K MX Foto

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page