top of page

- Man skal huske at nyde de gode weekender


Mads Fredsøe satte Honda Park i brand i sidste weekend, da han vandt 125-klassen til ADAC MX Masters, og samtidig nappede den røde nummerplade i serien. En fantastisk bedrift, der bare bekræfter at Mads' tog den rigtige beslutning, ved udelukkende at satse på 125'eren. Danskeren har været i den afgørende ende hver gang han har været i aktion - både i Tyskland og til EM - og vi fik da lige et par ord fra ham om weekenden i Randers, og hvad han kan bruge det momentum til, her i den kommende weekend, hvor der skal køres EM i Kegums.


Mads Fredsøe: "Mega god weekend til ADAC i Randers. Jeg starter weekenden ud med en god kval som 1'er i min kvalgruppe. I første heat får jeg egentlig en dårlig start som en 14/15 stykker. Jeg får så lavet nogle gode overhalinger på første omgang og føler mig egentlig bare mega godt tilpas på banen - og overhaler folk en efter en derfra. Jeg ender med at komme op og blive 2'er lige efter 1'eren. I andet heat får jeg en start som omkring 7'er. Men jeg får mig egentlig rimelig hurtigt kørt op som 1'er, og så kontrollerede jeg bare racet derfra. Så mega fed weekend, hvor det hele bare spillede, og så at det også var i Danmark, det jo bare fedt. Det går meget op og ned i den sport her, så man skal huske at nyde de gode weekender, så det gør vi 100%!


Lige nu er jeg i Letland, Kegums og skal køre EMX125 her i weekenden. Jeg tager selvfølgelig al selvtilliden med fra weekenden i Randers, og så vi håber på endnu en god weekend!"


Foto: Alexander Svendsen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page