top of page

- Man ved jo aldrig hvor meget de kan finde på at vande

Laura Raunkjær tager et stort skridt op i år, hvor der venter endnu mere VM, og hun føler at hun starter serien godt forberedt. Desuden glæder hun sig over, at premieren køres på banen i Spanien, der jo i underlag minder meget om hjemmebanen i Hedeland.


Laura Raunkjær: "Jeg har sat mig et mål om at ligge midt i feltet og forhåbentlig giver det point hver gang. Jeg vil i hvert fald gøre hvad jeg kan til alle afdelingerne. Jeg kunne godt have brugt en lidt længere off-season, men det kan man vel altid. Jeg synes dog jeg har fået det bedste ud af den som muligt. Og jeg føler mig rimelig godt forberedt. Jeg er spændt på hvor i feltet jeg ligger, men det giver mig lidt ro i hovedet, at jeg har kørt på banen for et par år siden. Vi skal jo køre på en hårdbane, som er super fedt, nu hvor jeg har hjemmebane på Hedeland. Men man ved jo aldrig hvor meget de kan finde på at vande til et VM."

댓글


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page