top of page

- Mange positive ting

Der er nok mange danskere der ser frem til VM-sæsonen, fordi Mikkel Haarup tager kampen op igen, nu som fabrikskører. (Og vi kollektivt skal heppe på ham på discovery+) Og med de takter han har leveret i de første to løb på sin Triumph, tror vi stemningen i dansk motocross snart koger, inden VM-start i Argentina. For igen i dag beviste han at tempoet er til noget stort. Et sekund skilte ham fra sejren i andet heat, og han pressede Benistant hele vejen til mål - og var faktisk også tæt på at få has på franskmanden i første heat, i dagens internationale løb i Sommieres. Det beviser at Triumphen er konkurrencedygtig, og at Mikkel passer godt til den.


Mikkel Haarup: "Vi er færdige her i Sommieres, og det har været endnu en god dag. Det var et tætpakket program, men jeg nød det. Teamet gjorde det super godt og jeg er rigtig tilfreds med min resultater. Jeg endte på podiet igen, lavede nogle gode starter, og i det hele taget var det noget fedt ræs. Der er så mange positive ting at tage med herfra, og jeg er rigtig godt tilfreds med min kørsel."


Mikkel skal på den igen allerede i næste weekend, hvor det sidste forberedelsesløb for teamet køres i Lacapelle Marival.


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page