top of page

Mantova-update fra Magnus Smith


Magnus Smith tog hul på sæsonen i dag, til finalen af det åbne italienske mesterskab. Det blev til en 16. plads i MX2, og en god indsats i den kombinerede Superfinale! Vi fik en status fra ham.


Magnus Smith: "Jeg havde en super fed første løbsdag. Jeg var lidt spændt og lidt nervøs, som man vel altid er til første ræs på sæsonen. Tidskvalen gik rigtigt fint, jeg blev 6'er i gruppe to, hvilket er godkendt. I første heat kommer jeg nogenlunde fra start og kørte okay, men ikke som jeg ved jeg kan køre - og jeg havde problemer med armpump. Jeg blev dog stadig 16'er, hvilket også var helt fint. Andet heat var 20 fra MX2 og 20 fra MX1, så det var mod alle de store VM-kørere, hvilket var en sjov oplevelse. Jeg fik en dårlig start, men kørte meget bedre og kom helt op som 20'er, inden en anden kører vælter foran mig og jeg ryger med ned, og ender som 25'er. Jeg er dog tilfreds med dagen!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page