top of page

Marcus Bommer til RGS Suzuki Schneider Racing i 2024


RGS Suzuki Schneider Racing teamet fra Djursland er stille og roligt ved at få tingene til at falde på plads til den kommende 2024-sæson. Og igen bliver teamet at finde i ryttergården med de gule maskiner fra Suzuki, men med et helt nyt kører line-up fremadrettet. Marcus Bommer #77 fra Holstebro Moto Cross Club fortsætter på Suzuki RM-Z450 og det kommer næppe som nogen overraskelse. Men han præsenteres nu officielt som teamets næste nye teammedlem, hvor han igen bliver at finde i A-MX1-klassen.


Marcus Bommer: "Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med den kommende sæson og til at blive en fast del af RGS Suzuki Schneider Racing-teamet. Jeg kender jo dem alle rigtig godt for RGS Service og teamet har været mig behjælpelig i tidligere sæsoner. Vi har jo også været DM-A-naboer i ryttergården, siden jeg rykkede op i A-klassen. Jeg glæder mig især til at nyde godt af noget træning sammen med teamet og teamets kører, blandt andet JKN#173. Jeg er selvfølgelig spændt på, hvornår jeg kan komme i gang efter min knæskade. Lige nu er jeg i gang med en lang genoptræningsperiode. Jeg vil gerne lige benytte lejligheden til at takke min ven og trofaste mekaniker Anders, fordi han tager med på den her nye rejse - ikke at forglemme mine fantastiske samarbejdspartnere, som gør alt det her muligt for en studerende som mig."

Rune fra RGS Suzuki Schneider Racing: "Vi glæder os til at få Marcus rigtig ombord og ind under teamteltet til næste år. Vi har til den kommende sæson skiftet helt ud i vores kører-setup. Marcus har været en del i vores fremtidige planer og nu med Jacob Kjær tilbage i gult, er vi næsten i mål med vores 2024 setup. Teamet kommer til at bestå af 3-4 A-MX1-kørere, og det er selvfølgelig den gule 450cc kickstartermodel alle kommer til at køre til startbommen på. For Marcus' vedkommende er det vigtigt, han kommer godt igennem genoptræningen med knæet og herefter stille og rolig i gang på motorcyklen, når den tid kommer. Ingen stress herfra. Marcus bliver teamets yngste kører i 2024. Han har tiden for sig og sammen skal vi bare have ham godt i gang, så han bliver klar til igen at køre om DM-point."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page