top of page

- Med lidt held og to gode heat

Magnus Sørensen har før været flyvende på hjemmebanen i Korskro, og det må man sige han også var i søndags til A-DM. Det blev nemlig til en femteplads på dagen i MX2-klassen for Magnus, og det blev vi nødt til at få ham til at fortælle os lidt om.


Magnus Sørensen: "Min sæson er i år indtil videre ikke gået super godt. Jeg har haft lidt svært ved at sætte det hele sammen på løbsdagene, og jeg føler at jeg har haft mere fart end hvad jeg har vist til de første par A-DM-afdelinger. Jeg har heller ikke kørt det store, da vejret ikke har været så godt i år, men jeg føler mig godt tilpas på min crosser og synes jeg har god fart og flow på træningsdagene. Jeg er egentlig bare fortsat hvor jeg slap sidste år. Jeg har lige købt en 4-takter, selvom jeg førhen ikke har brudt mig om dem, men jeg er synes den er nemmere at finde et godt flow på, især længere inde i et heat, og når banen bliver godt hullet. Det er lidt det jeg har manglet på løbsdagene, så jeg håber det kan være med til at hjælpe. Jeg havde ikke de store forventninger op til 4. afdeling på 'kroen, andet end at gøre mit bedste. Jeg var lidt i tvivl om hvor jeg ville ligge, nu hvor det ikke var gået så godt til de andre afdelinger, men jeg var på et underlag jeg godt kan lide. Jeg får sat et par gode tider i tidskval og ender som nummer 5, som jeg var super tilfreds med.


Jeg får en nogenlunde start i første heat, og ligger egentlig bare for mig selv hele heatet og ender som nummer 7.

I andet heat får jeg en nogenlunde start igen, og ligger stort set for mig selv hele heatet og ender som nummer 5.

Formanden for VMCC sagde et par dage inden løbet, at han vidste jeg ville blive nummer 5, og jeg må være ærlig og sige at det troede jeg ikke rigtig på, men med lidt held og to gode heat endte jeg med en 5. plads, som jeg er meget stolt af. Det er min første samlede top 5 til et A-DM. I Superheatet var jeg ved at være flad for energi, så jeg kørte bare det jeg kunne, men jeg ville heller ikke ende med en skade. Resten af sæsonen tænker jeg at køre med til de sidste afdelinger af DM, og måske et ADAC MX Masters, hvis jeg kan for det til at lykkes. Det ville jeg vildt gerne prøve. Ellers har jeg bare tænkt mig at køre for at have det sjovt. Tak til Easy Racing Team, min storebror, mor og far, og Moove Advertisement."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page