top of page

- Mega fedt

Louise Eriksen har kæmpet lidt med tingene i år, men hun formåede alligevel at køre bronzen hjem til DM for kvinder. Vi fik hende derfor lige til at snakke sin sæson igennem, og løfte sløret for, hvad der nu venter i fremtiden!


Louise Eriksen: "Min sæson startede rigtig dårligt, med flere irriterende problemer med crosseren, som hurtigt fik mig til at opgive håbet om en DM medalje. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har skulle kæmpe for at være med i toppen i år. Der har været rigtig mange kampe og stor konkurrence til samtlige afdelinger. Heldigvis kom udsigten til en medalje til syne igen, da jeg befandt mig i en rigtig god omgangskreds, som fik mig til at tro på mig selv. Jeg har arbejdet en del med BS [Benjamin Strate] henover sæsonen og det har helt klart hjulpet til, at jeg formåede at få en masse gode heats undervejs og endte på podiet som samlet 3’er i DM, hvilket selvfølgelig er mega fedt!


Næste år vil jeg gerne prøve at komme mere ud over landets grænser og se om jeg kan få plads til nogle svenske- og tyske mesterskaber. Planerne er ikke helt på plads endnu, men mit mål er helt klart, at komme ud og køre noget mere ræs, da jeg helt klart mangler noget erfaring i forhold til de andre hurtige damer."

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page