top of page

- Meget medgang på banen


Brødrene Emil og Mads Dissing har haft et par gode sæsoner i henholdsvis 85cc og 65cc, hvor det blev til en fjerdeplads for Emil i DM, og en andenplads for Mads i DM. Derfor fik vi da lige et par ord fra dem begge om hvordan det er gået, og ikke mindst om hvad 2024 kommer til at bringe med sig.


Brødrene Dissing: "Sæsonen startede for os ud med vintertræning i Spanien, og turen blev så afsluttet med træning i sandet i Lommel, hvor vi også kørte årets første træningsløb. Vi har i det hele taget haft en god sæson, med meget medgang på banen, og også nogle fine resultater. I DM blev Mads samlet nummer 2 i DM for 65cc, mens han også blev kåret til regionsmester i klassen. Emil der kører 85cc fik en samlet fjerdeplads til DM, og han blev også regionsmester i sin klasse. Vi fik også prøvet kræfter med EM, hvor det også lykkedes os at få point på kontoen. Emils mål var at kvale' ind til alle løbene og det lykkedes. Vi havde nogle fede oplevelser med EM, med løb og nye venner.


Til næste år rykker Mads op på en 85cc, og målsætningen lyder på at komme op i top 15 i DM i klassen, og så at deltage ved ONK i Holland. Emil bliver fortsat på 85'eren og vil prøve kræfter med ADAC MX Masters. Det er dog også muligt at han kommer i aktion på en 125cc til udvalgte løb. Ellers er planen sådan set bare at klø på med den fysiske træning hen over vinteren, med løb, cykling og styrketræning. Vi glæder os!"

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page