top of page

- Mesterskabet er ikke slut


Malou Jakobsen kæmper hårdt i det svenske mesterskab, og i sidste weekend stod programmet på endnu en afdeling, hvor danskeren igen kæmpede med næb og kløer for at nærme sig førstepladsen. Her er en beretning fra hende om dagen!


Malou Jakobsen: "Jeg havde en travl dag til det svenske mesterskab. Hende jeg kæmper med om at vinde mesterskabet, har hjemmebane på den bane vi kørte på, så jeg vidste allerede på forhånd at det ville blive et svært løb. Ikke nok med at det var en hård dag på banen, så måtte jeg også selv have størstedelen af kasketterne på udenfor banen, da min far desværre ikke kunne deltage. Alt taget i betragtning, så havde jeg en okay dag og der var ikke noget jeg kunne have gjort anderledes. Jeg havde det sjovt, følte mig godt tilpas og det er det jeg sætter pris på. Jeg gør selvfølgelig alt hvad jeg kan for at vinde hver gang. Jeg blev 2'er i begge heat og tog holeshot i andet heat, men et forkert valg af spor gjorde at jeg måtte tage til takke med en andenplads på dagen. Mesterskabet er ikke slut og jeg glæder mig kun endnu mere til at kæmpe om det!"

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page