top of page

Mike føler sig bedre klædt på


At Mike Lauritsen er en gut med et stort potentiale, kan der ikke være nogen tvivl om, og 2019 endte som en fantastisk flot sæson for ham. Nu venter så en ny, hvor han lige pludselig er en af favoritterne til titlen i MX2-klassen. Vi fik derfor en snak med ham, om hvordan han gør sig klar, og hvad sæsonen eventuelt kommer til at bringe.


Mike Lauritsen: "Jeg synes det går rigtig godt med træningen til 2020. Både med formen og med timer på cyklen. Jeg har lige været 3 uger sammenlagt i Spanien og har fået kørt en del, så det kan næsten ikke være bedre. Nøglen til at udvikle mig endnu mere til denne her sæson, har været og komme i bedre form, for at kunne få et bedre overskud, og i 2020 tror jeg at det bliver nemmere for mig til at forberede mig selv til løbene. Jeg synes A-DM banerne er fine i år. De kunne måske have været sjovere, men jeg har ingenting imod dem. Det er jo heldigvis ens for alle! Internationale løb gad jeg rigtig godt køre mere af, men økonomisk er det ret dyrt. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at køre ADAC, og det skal jeg prøve kræfter med igen i år, og så måske nogle få afdelinger af EM, som den i Holland og Lommel for eksempel. Men indtil videre holder jeg mig til ADAC og DM. Så må EM vente på mig lidt endnu ..."


Foto: Andreas Ebbesen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page