top of page

Mike tilfreds med dagen


Mike Lauritsen måtte uden tvivl regnes som en af favoritterne i MX2-klassen, da DM blev skudt i gang i søndags, og han var da også med hvor det skete hele dagen. Faktisk så meget, at han endte med at komme fra Esbjerg som sejrherre, med den røde nummerplade på sin Yamaha. Vi fik et par ord fra ham om dagen.


Mike Lauritsen: "Det startede fint for mig, med en andenplads i kvalen'. Jeg følte egentlig at jeg havde lidt mere at give af, men det var et fint udgangspunkt til de to heat. I første heat kommer jeg fra start som nummer 5, men jeg får hurtigt kørt mig op som 2'er. Her ligger jeg så indtil sidste omgang, indtil Benjamin [Strate] laver en fejl, så jeg kan komme forbi. I andet heat kommer jeg 2'er fra start, og jeg får kørt mig op som 1'er på første omgang. Derefter kører jeg den hjem som 1'er. Jeg er meget tilfreds med hvordan dagen gik, og jeg er også meget tilfreds med det antal point jeg tog med derfra. Nu har jeg tænkt mig at gå efter at holde føringen resten af sæsonen. Banerne vi mangler ligger fint til mig. Jeg har altid syntes at Mors var en fed og sjov bane, og Næstved har jeg det helt fint med. Så det skal nok blive godt!"


Foto: Andreas Hansen / S&K MX Foto

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page