top of page

Mikkel Haarup arbejder videre


Mikkel Haarup viste gode takter i Lommel, da VM-feltet ramte sandet i går, og med en flot kvalifikation så det godt ud for danskeren. Han havde dog problemer med at finde melodien i heatene, men formåede alligevel at høste gode point da starterne gik. Herunder er et par ord fra Mikkel, ovenpå strabadserne i Belgien.


Mikkel Haarup: "Min dag var meget op og ned. Jeg havde fint med selvtillid, allerede inden kvalifikationen. Jeg viste min fart i kvalifikationen med en femteplads, og jeg kørte flere hurtige omgange. Jeg følte at jeg kørte stærkt i starten og i slutningen af første heat, men jeg kæmpede for at finde min rytme i midten af heatet. Jeg kom dog tilbage, og tog en niendeplads i det første heat. Jeg kunne ikke finde mig tilpas i andet heat, men jeg gav alt hvad jeg havde og blev nødt til at nøjes med en plads som nummer 14. Jeg ville gerne have haft mere ud af dagen, men jeg måtte nøjes med hvad jeg kunne få. Jeg skal bare blive ved med at arbejde, så skal det nok komme!"


Foto: Kawasaki

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page