top of page

Mikkel Haarup først tilbage i Uddevalla


Det lå lidt i kortene at Mikkel Haarup skulle vende tilbage til VM allerede i Finland i den kommende weekend, men det danske es og holdet bag ham, har valgt alligevel at trække deres comeback til det svenske GP om 14 dage. Mikkel fortæller selv lidt mere beslutningen herunder.


Mikkel Haarup: ”Vi havde sigtet mod at være tilbage i Finland, men jeg er stadig ikke helt hvor jeg skal være, for at vende tilbage til VM. Den samlede stilling er væk for os nu, så mit klare mål er at levere gode resultater til de enkelte GP’er, derfor følte vi – i samråd med team og læger – at det var bedre at vente til GP’et i Sverige med at vende tilbage, så jeg kunne være på 100%. Det er kun lidt over fire uger siden jeg blev opereret, og de sagde oprindeligt seks uger før jeg kunne være sikker at skaden ikke ville bryde op igen. Derfor går vi også med livrem og seler her. Så i Uddevalla er jeg på banen igen, og det glæder jeg mig til. Jeg føler jeg har farten til at være med i top 3, så det er hvad jeg går efter. Jeg føler jeg er et godt sted lige nu, og jeg glæder mig til at være tilbage.”


Vi glæder os til at have ham tilbage, og med tilpas mange danskere på bjergskråningerne i Uddevalla, er det også et fint sted at vende tilbage for Haarup.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page