top of page

Mikkel Haarup på andenpladsen i Indonesisk thriller!

Danske Mikkel Haarup viste allerede i sidste weekend, at han havde tempo til podiet i Indonesien, og i dag gjorde han det så færdigt!


MX2

Mikkel kørte nemlig klogt og disponerede sine kræfter i første heat, hvor han kørte en fjerdeplads hjem, så han kunne svinge hammeren i andet heat. Midt i heatet skruede han bare op for tempoet og plantede både Kay de Wolf og Simon Längenfelder, og kunne han have holdt det tempo, er det ikke til at sige hvad det var blevet til. Til slut kom Andrea Adamo dog op forbi, men det gjorde ingen forskel, for Mikkel blev alligevel 2'er i GP'et og skulle en tur på podiet for anden gang for Triumph! En taktisk genistreg og helt eminent godt kørt af det danske es! En anden der kørte blændende, var Lucas Coenen. Belgieren vandt begge heat i suveræn stil, mens Simon Längenfelder tog tredjepladsen på podiet, som han næsten var for udmattet til at stå på.


Resultat, GP Indonesien 2:

1. Lucas Coenen - Husqvarna

2. Mikkel Haarup - Triumph

3. Simon Längenfelder - Gasgas

4. Andrea Adamo - KTM

5. Kay de Wolf - Husqvarna

6. Liam Everts - KTM

7. Camden McLellan - Triumph

8. Oriol Oliver - KTM

9. Sacha Coenen - KTM

10. Rick Elzinga - Yamaha


Samlet:

1. Kay de Wolf

2. Lucas Coenen

3. Simon Längenfelder


MXGP

Der var mange spørgsmål der skulle besvares i den store klasse da det gik løs i dag, og et af dem der blev besvaret tydeligst, var hvor godt kørende Jeffrey Herlings efterhånden er. The Bullet tog sejren i første heat, ved at arbejde sig op forbi Tim Gajser, inden han satte trumf på i andet heat, hvor han tidligt tilkæmpede sig føringen og blev der - på trods af pres fra Gajser. TiGa var samtidig tilfreds med fremskridt fra sidste weekend, og han lignende på et tidspunkt en der måske kunne tage sejren. Det blev dog til andenpladsen, mens Calvin Vlaanderen sluttede på podiet for andet GP i træk. Jorge Prado lod slet ikke til at kunne forliges med banen, og det blev til en 4. og en 5. plads i de to heat.


Resultat, GP Indonesien 2:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Calvin Vlaanderen - Yamaha

4. Jorge Prado - Gasgas

5. Valentin Guillod - Honda

6. Jeremy Seewer - Kawasaki

7. Glenn Coldenhoff - Fantic

8. Kevin Horgmo - Honda

9. Andrea Bonacorsi - Yamaha

10. Mattia Guadagnini - Husqvarna


Samlet:

1. Tim Gajser

2. Jorge Prado

3. Jeffrey Herlings


Du kan finde alle resultater fra dagen her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx


Foto: Ray Archer

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page