top of page

Mikkel Haarup skifter til DRT Kawasaki


Efter et par stærke sæsoner for hollandske F&H Kawasaki, tager danske Mikkel Haarup nu turen over den engelske kanal, hvor han har skrevet en 2-årig kontrakt med Steve Dixon og hans DRT Kawasaki-team. Efter at have sluttet 2021-sæsonen stærkt af, har der været rift om danskeren, der dog har valgt at fortsætte på Kawasaki, men altså for et nyt team. Det er fortsat i VM MX2-klassen Mikkel kommer til at slå sine folder, og han føler at han har taget et skridt i den rigtige retning, baseret på hvad han mener der skal til, for at indfri ambitionen om at komme endnu tættere på verdensmester-titlen. Her er hvad han selv har at sige, om sit teamskift.


Mikkel Haarup: "Jeg er super glad for den nye aftale, og glæder mig til at komme i gang, sammen med DRT Kawasaki, som jeg har skrevet kontrakt med, ligesom jeg også har Kawasaki EU bag mig igen. Til næste år skal jeg igen køre en fuld sæson i VM MX2-klassen, og det er igen her mit primære fokus kommer til at ligge. Steve Dixon og DRT har stor erfaring med sporten på højeste plan og har båret mange kørere frem igennem tiden, og jeg glæder mig til at blive en del af teamet og til at gøre brug af deres erfaringer. Jeg føler at det her skifte er det bedste for mig lige nu, da DRT har kunnet indfri nogle krav og ønsker fra min side, som jeg tror er vigtige i forhold til at opnå målet om at blive verdensmester. Jeg kommer derfor igen til at være til start på en Kawasaki KX250, som jeg er rigtig glad for at køre på, og jeg føler at vi har et super konkurrencedygtigt setup. Jeg kommer også igen til at have Team Danmark og Emil Larsen med på sidelinjen, og jeg er fuld af forventning til den kommende sæson allerede nu. Nu begynder arbejdet med at få fintunet den nye cykel, så jeg kan være 100% klar til at den nye sæson starter om nogle måneder. Mit mål i år er at kæmpe med i toppen af tabellen, og med de her folk bag mig, føler jeg at det er muligt."


Foto: Kawasaki

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page